Ratkaisuntarjoajana jo vuodesta 1997

Tringle Oy liiketoiminta perustuu tiiviiseen yhteistyöhön eri teollisuudenalojen yritysten kanssa, joista erityisesti elintarviketeollisuus korostuu. Etsimme ja toimitamme elintarvikkeiden puolivalmisteet, raaka-aineet ja pakkaukset useille eri suomalaisille elintarviketeollisuuden toimijoille, joiden lisäksi palveluitamme hyödyntävät myös esimerkiksi eläinruokateollisuus.

Räätälöidyt- ja standardiratkaisut useille teollisuudenaloille

Toimitamme asiakkaillemme standardituotteita, mutta etsimme, kehitämme ja toimitamme myös räätälöidympiä tuotteita. Laajaa verkostoamme hyödyntäen voimme myös auttaa sopivan tuotteen kehityksessä, joka tekee meistä äärimmäisen joustavan toimijan. Asiantuntemuksemme elintarviketeollisuuden prosesseista, valmistusteknologiasta ja raaka-aineisista takaavat, että voimme tarjota poikkeuksellisen kattavaa palvelua.

Liiketoimintamme kehitys edistää myös asiakkaidemme palvelua

Kehitämme tuotevalikoimaamme ja omaa liiketoimintaamme jatkuvasti voidaksemme tarjota asiakkaillemme heidän tarvitsemaansa laadukasta ja laaja-alaista palvelua. Pyrkimyksemme on, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa raaka-aineet, puolivalmisteet ja pakkaukset saman toimijan kautta.